Kiválasztás

Csatlakozzon Magyarország egyik legszerethetőbb Hivatalához, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz (Nébih), illetve az azt támogató Élelmiszerlánc-biztonsági Centrum Nonprofit Kft.-hez (ÉLBC Kft.). Mindkét szervezet az állam 100%-os tulajdonában áll.

Mi minden nap azon dolgozunk, hogy megbízható forrásból származó élelmiszer kerüljön csak forgalomba, ahol szeretjük az állatokat és a növényeket is, ahol részese lehet egy innovatív, jó hangulatban együtt dolgozó csapatnak.

Ahogy a NÉBIH nem csak egy hivatal, úgy az ÉLBC sem csak egy Kft., hanem egy elhivatottság, egy életérzés.

Számos szakterületen kínálunk nyitott pozíciókat, így biztosan megtalálja a leginkább testhezálló lehetőséget állásajánlataink között.

A kiválasztási folyamat során igyekszünk gyorsak lenni és hiszünk abban, hogy egy személyes interjú keretében, egy kellemes beszélgetés a szakmai vezetővel kellő információt nyújt a munkáról a szervezetről.

„Állások” oldalon válassza ki azt az álláslehetőséget, amelyben a jövőben el tudja képzelni magát nálunk

A „Részletek” gombra kattintva az állással kapcsolatos minden fontos infót elolvashat

Amennyiben szívesen végezné a felsorolt feladatokat és az elvárásoknak is megfelel, küldje el jelentkezését. A jelentkezés regisztrációhoz kötött akár e-mail címe megadásával és önéletrajza, valamint motivációs levele feltöltésével, akár Facebook, Linkedin vagy Google profillal is regisztrálhat.

A beérkező pályázatok közül szakmai vezetők választják ki azon jelentkezőket, akikkel egy személyes interjú keretében szeretnének megismerkedni.

Általában egy körös kiválasztást alkalmazunk, azaz a személyes interjút követően döntést hozunk és a kiválasztott jelöltet telefonon és e-mailben értesítjük, valamint visszajelzünk a többi pályázónak is a kiválasztás eredményéről.

Amennyiben nem talál az aktuális állások között Önnek megfelelőt, de úgy érzi szívesen csatlakozna hozzánk, jelentkezzen adatbázisunkba. Amennyiben a regisztrációja során kiválasztja, hogy milyen szakterületen, hol szeretne munkát vállalni és kéri a hírlevelünket, úgy tájékoztatni fogjuk az Ön preferenciájának megfelelő megnyíló álláslehetőségekről.

Amennyiben a toborzás-kiválasztással kapcsolatban kérdése merülne fel, keressen minket a karrierportal@nebih.gov.hu e-mail címen.